Zeer gewelddadige overval gepleegd op echtpaar van 75 en 80 jaar

Normal politie

Spijkenisse - De politie onderzoekt een zeer gewelddadige overval op een ouder echtpaar in Spijkenisse. Maandagavond 11 februari overvielen twee mannen het echtpaar van 75 en 80 jaar in hun woning aan de Klaproosstraat. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie en getuigen.

Rond 21.10 uur werd het echtpaar in hun woning overvallen. Het duo drong de woning binnen en bedreigde de man en zijn vrouw met veel geweld. Zij raakte daarbij lichtgewond. De woning werd vervolgens door de twee daders doorzocht. Zij namen zij enkele telefoons en sieraden mee. Hierna verlieten beiden de woning en lieten daarbij het echtpaar ontredderd achter. Politieagenten die ter plaatse kwamen, starten direct met het opsporingsonderzoek. Specialisten van de forensische opsporing stelden sporen veilig. In de omgeving werd met meerdere voertuigen uitgekeken naar twee daders. Helaas konden zij op dat moment niet meer achterhaald worden.

Signalement verdachten

Van de twee verdachten is het volgende signalement bekend. Twee mannen, vermoedelijk Noord- Afrikaanse afkomst. Beiden waren in het zwart gekleed. De ene man was circa 1.75 mtr lang, de ander was iets langer. Niet bekend is hoe beide verdachten weg zijn gegaan.

Meer nieuws van SpijkenisserCourant.nl
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief