Vierde verdachte aangehouden voor steekincident aan de Molenlaan in Spijkenisse

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Spijkenisse - Rechercheurs die onderzoek doen naar het steekincident waarbij een 41-jarige inwoner uit Spijkenisse gewond raakte, hebben vanmorgen een vierde aanhouding verricht. Het betreft een 17-jarige jongen uit Spijkenisse.

Zondagmiddag 17 mei raakte de man gewond bij een steekincident aan de Molenlaan. Nadat Het MMT eerste hulp had verleend werd de man naar het ziekenhuis overgebracht. Een 17-jarige jongen meldde zich later die avond op het politiebureau en werd aangehouden. Verder onderzoek leverde nog twee aanhoudingen op, twee jongens uit Rotterdam en Spijkenisse

Het incident heeft vermoedelijk te maken met een mishandeling in de nacht van zaterdag16 op zondag 17 mei. De zoon van het slachtoffer werd toen door een groep zwaar mishandeld. Zondagmiddag rond 18.00 uur zag de vader van de mishandelde jongen een aantal personen uit die groep, waarna de situatie escaleerde en het slachtoffer werd gestoken. Hij raakte ernstig gewond en ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Er werd na het steekincident direct een onderzoek gestart. Enkele uren later meldde een verdachte, een 17-jarige jongeman uit Spijkenisse, zich op het politiebureau. Bij het onderzoek naar de steekpartij wordt vanzelfsprekend ook de mishandeling van de nacht ervoor meegenomen.

Adverteren op SpijkenisserCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SpijkenisserCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nissewaard
12:40

18° C

Lichtbewolkt

1.79 km/h

66%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief