Preventief fouilleren van de politie levert zeven messen op

Normal politie

Spijkenisse - Vrijdagavond is bij de drie metrostations in Spijkenisse preventief gefouilleerd. In totaal zijn 92 personen gefouilleerd en zijn 7 messen in beslag genomen.

In drie van de veiligheidsrisicogebieden die door de burgemeester zijn aangewezen, rondom de drie metrostations, is vrijdagavond tussen 18.00 uur en 23.00 uur door agenten preventief gefouilleerd.

De actie startte op het metrostation ‘De Akkers’, waar twee Stanley messen, en een klapmes in beslag zijn genomen. Daarnaast zijn twee personen bekeurd voor zwart rijden. Rond half tien werd de actie voortgezet op het metrostation ‘Heemraadlaan’, ook hier zijn twee messen aangetroffen en twee reizigers bekeurd voor zwartrijden. Aansluitend werd gefouilleerd op het metrostation ‘Spijkenisse Centrum’, hier zijn twee klapmessen in beslag genomen en reden drie personen zwart. Alle steekwapens zijn bij volwassenen in beslag genomen. 

Adverteren op SpijkenisserCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SpijkenisserCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nissewaard
03:20

18° C

Lichtbewolkt

1.79 km/h

66%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief