Onderzoek schietincident Spijkenisse in volle gang

Normal aangepastpolitieauto

Vrijdagavond rond kwart voor zeven werd er door meerdere mensen melding gemaakt van een schietpartij aan de Vlinderveen in Spijkenisse. Agenten troffen ter plaatse geen gewonden aan. Het onderzoek is in volle gang. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen.

Na de melding van de schietpartij hebben agenten in de omgeving van de Vlinderveen twee mannen van 26 en 27 jaar uit Spijkenisse aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident. Zij zijn later die avond heengezonden. Uit de eerste bevindingen van het onderzoek, blijkt niet dat zij er iets mee te maken hebben.

Informatie

Bij het incident raakte niemand gewond. Er waren veel getuigen, de politie heeft deze getuigen gehoord en neemt de informatie die ze hebben gedeeld mee in het lopende onderzoek. Heeft u nog niet met ons gesproken, maar weet u wel meer over de toedracht van de schietpartij of beschikt u over camerabeelden? Laat het dan weten, dat kan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. 

Adverteren op SpijkenisserCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SpijkenisserCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nissewaard
11:26

18° C

Lichtbewolkt

1.79 km/h

66%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief