Getuigen steekpartij Salamanderveen in Spijkenisse gezocht

Normal aangepastpolitieauto

De politie zoekt getuigen van een steekpartij op de Salamanderveen in Spijkenisse op donderdag 22 oktober rond middernacht. Een 25-jarige man uit België raakte hierbij zeer zwaar gewond.

Omschrijving

In de nacht van donderdag  op vrijdag, net voor middernacht, melden buurtbewoners van de Salamanderveen dat er een gewonde man op straat ligt die om hulp roept. Agenten die enkele minuten later ter plaatse komen, ontdekken dat de man een flinke steekwond heeft. Het slachtoffer, een 25-jarige man uit het Belgische Diepenbeek, wordt zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij moet daar meerdere keren geopereerd worden. Het gaat nu langzaam beter met hem.

Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk een ruzie plaatsvond voorafgaand aan de steekpartij. De politie zoekt getuigen en camerabeelden waarop mogelijk iets te zien is wat met dit incident te maken heeft. Kunt u de politie helpen? Meld dit dan via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan ook: Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Adverteren op SpijkenisserCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SpijkenisserCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nissewaard
03:30

18° C

Lichtbewolkt

1.79 km/h

66%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief